Chiro Blauwput Eet

blauwput eet

Zaterdag 13 en zondag 14 november 2021

De inschrijvingen zijn gesloten.

Beste chiro Blauwput-ouder, Beste chiro Blauwput-oud-leiding, Beste chiro Blauwput-sympathisant,

Graag nodigen we jullie op zaterdag 13 en zondag 14 november uit op alweer een nieuwe editie van Blauwput Eet! Na een lang Covid-jaar hernemen we de succesformule van 2019. Op zaterdag 13 november kan je je culinair laten verwennen in ons restaurant “chez Blauwput” Reserveer een tafel met je familie of vrienden en laat je doorheen de avond verrassen met enkele fancy gerechtjes. Je bent welkom vanaf 19.00 uur voor het aperitief. Rond 20.00 uur wordt het eerste gerecht opgediend. De steunactie staat achter de kookpotten, de leiding zorgt voor een stijlvolle bediening.

Maak vooraf een keuze tussen “alles mag”, “vis mag” of “vis noch vlees”.
Er worden 6 gerechtjes en een dessertje geserveerd. Samen vormen ze een gevarieerde volledige heerlijke maaltijd.

Het restaurant bevindt zich dit jaar in de bovenzaal van zaal De Kring. In een gezellige atmosfeer kan je rustig tafelen met je disgenoten.
Nadien (vanaf 22.00 uur) is iedereen welkom in ons gezellig café. Hiervoor hoef je niet in te schrijven. Gezellig napraten en proeven van het speciaal gebrouwen “Blauwput-Eet”-biertje met tussendoor een knabbeltje. Op zondag 14 november houden we ons aan het traditionele familie-eetfestijn. Tussen 11.30 uur en 14.00 uur is iedereen welkom. Er is keuze uit enkele kindvriendelijke (vegi)gerechten. Aansluitend kunnen de kinderen naar de chiro gaan.

Blauwput eet vindt plaats in de “feestzalen De Kring” in de Jozef Pierrestraat te Kessel-Lo. Vragen: chiroblauwputeet@gmail.com Tot dan! Chiro-Blauwput-Eet-comité
 

De inschrijvingen zijn gesloten.