Algemene info

Startboekje

Kampboekje

Contact hoofdleiding:

+32 494 87 84 41
 
Werking:
 
Chiro Blauwput is er voor alle kinderen van 6 tot 18 jaar. Elke zondag start de chiro om 14.30u aan de jongenschiro in de Elfnovemberlaan.

Sommige groepen zullen de dag doorbrengen in de jongenschiro en anderen in de meisjeschiro. Net zoals bij het wegbrengen van je kinderen, kan je ze ook weer komen afhalen in de jongenschiro.
De groepen zijn als volgt verdeeld:

- Pika's: 1e en 2e leerjaar. zij hebben chiro tot 17.30u.
- Reuzon: 3e en 4e leerjaar: zij hebben chiro tot 17.30u.
- Rakwi's: 5e en 6e leerjaar: zij hebben chiro tot 18.00u.
- Tippo's: 1e en 2e middelbaar: zij hebben chiro tot 18.30u.
- Keti's: 3e en 4e middelbaar: zij hebben chiro tot 19.00u.
- Aspi's: 5e en 6e middelbaar: zij hebben chiro tot 19.00u.

Verkoop (en aankoop) Kleding:

Een nieuwe chiro-pull kan je altijd op de chiro kopen voor €25, en een T-shirt voor €15 euro. Voor een chirorok/broek kan je bij de bannier terecht.

Op de chiro zelf verkopen we tweedehands uniformen. Hiervoor kan je steeds bij Martha of de hoofdleiding (hoofdleidingblauwput@outlook.com) terecht.

Hiervoor zijn de prijzen: €5 voor een T-shirt en €10 voor een chirorok/broek/pull.

Je bent ook altijd welkom om je oude chirouniform te verkopen. ook hiervoor kan je bij Martha of de hoofdleiding terecht. (de vergoeding is hetzelfde als die van de tweedehands uniformen).

Kamp:

Het kamp gaat dit jaar uitzonderlijk van 1 tot 11 augustus door, voor alle groepen behalve de pika's en de reuzon. Zij vertrekken pas later en gaan van 4 tot 11 augustus op kamp.

Verdere informatie over het kamp zoals de locatie, het thema en nog veel meer kan je in het kampboekje terugvinden. Deze informatie wordt ook per mail gestuurd.