Algemene info

Contact hoofdleiding:

+32 470 22 35 39
 
Werking:
 
Chiro Blauwput is er voor alle kinderen van 6 tot 18 jaar. Elke zondag start de chiro om 14.30u aan de jongenschiro in de Elfnovemberlaan.

Sommige groepen zullen de dag doorbrengen in de jongenschiro en anderen in de meisjeschiro. Net zoals bij het wegbrengen van je kinderen, kan je ze ook weer komen afhalen in de jongenschiro.
De groepen zijn als volgt verdeeld:

- Pika's: 1e en 2e leerjaar. zij hebben chiro tot 17.30u.
- Reuzon: 3e en 4e leerjaar: zij hebben chiro tot 17.30u.
- Rakwi's: 5e en 6e leerjaar: zij hebben chiro tot 18.00u.
- Tippo's: 1e en 2e middelbaar: zij hebben chiro tot 18.30u.
- Keti's: 3e en 4e middelbaar: zij hebben chiro tot 19.00u.
- Aspi's: 5e en 6e middelbaar: zij hebben chiro tot 19.00u.

Verkoop (en aankoop) Kleding:

De eerste weken van het nieuwe chirojaar staat er een kledingstand aan de jongenschiro waar er kledij gekocht kan worden vanaf 14u. Hier kun je een nieuwe chiro-pull kopen voor €25 en/of een T-shirt voor €15 euro. Voor een chirorok/broek kan je bij de bannier terecht.

Op de chiro zelf verkopen we ook tweedehands uniformen. Hiervoor kan je steeds vragen naar Katrijn, Hannes of de hoofdleiding (hoofdleidingblauwput@outlook.com).

Hiervoor zijn de prijzen: €5 voor een T-shirt en €10 voor een chirorok/broek/pull.

Je bent ook altijd welkom om je oude chirouniform te verkopen. ook hiervoor kan je bij Katrijn, Hannes of de hoofdleiding terecht. (de vergoeding is hetzelfde als die van de tweedehands uniformen).

Kamp:

Het kamp gaat dit jaar van 31 tot 10 augustus door, voor alle groepen behalve de pika's en de reuzon. Zij vertrekken pas later en gaan van 3 tot 10 augustus op kamp.

Verdere informatie over het kamp zoals de locatie, het thema en nog veel meer kan je in het kampboekje terugvinden. Deze informatie wordt ook per mail gestuurd.