Blauwput Feest 2019!

31 augustus 2019

Blauwput Feest 2019!

Na een geslaagde eerste editie van ‘Blauwput Feest!’, waarbij we aan de slag gingen met een nieuw concept, staan we nu te popelen om een tweede editie op poten te zetten. We willen graag de vernieuwde, ingeslagen weg verder gaan en nog meer inzetten op sport en spel. Dit op een laagdrempelige manier die toegankelijk is voor iedereen met nog meer sportinitiaties, meer randanimaties en natuurlijk gaan we opzoek naar de opvolgers van onze 'eerste provinciaal kampioenen Muurkeklop', Glenn Daneels en Ellen Claeskens! De trainingen kunnen alvast beginnen... Mocht u niet zo sportminded zijn, kan u ook op de volgende editie nog komen genieten van een lekker drankje of pastaatje. Daarnaast zal ook de 3de editie van Blauwput Bruncht plaatsvinden op deze dag.  Iedereen zal dus iets vinden wat bij hem of haar past!
Verder zal ook het avondprogramma worden uitgebouwd en zal u 's avonds kunnen genieten van enkele opkomende, Leuvense artiesten.

'Blauwput Feest' is een evenement van en voor Chiro Blauwput. De inkomsten worden allemaal gebruikt om de werking van de chiro uit te bouwen en te ondersteunen.

https://photos.app.goo.gl/fWTp5L9t6prxVDM88

Volg deze pagina en blijf op de hoogte van wat 'Blauwput Feest 2019!' u te bieden heeft!

 Contact: blauwputfeest@gmail.com

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 6 mensen, inclusief Willem Keppens, Ben Stockmans en Michiel Roebben, lachende mensen