Blauwput Feest 2019!

31 augustus 2019

Blauwput Feest 2019!

Liefhebber van het volkse nazomerfeest: spits uw oren! Blauwput Feest 2019 is een feit!

Na de meer dan geslaagde editie van vorige zomer was het niet langer de vraag of, maar wanneer Chiro Blauwput het Blauwputplein weer zou omtoveren tot een oase van plezier en vertier. Bij deze: 31 augustus dus! Ook dit jaar wordt het een evenement voor jong en oud, met voor ieder wat wils. Iets concreter graag, zegt u? Haal uw bucket-list en pen er maar al bij, want wij voorzien onder andere:

- Voor de vroege vogels: dit jaar kan er ook gebruncht worden op het Blauwputplein. Lekker in de stemming komen door in het ochtendzonnetje te genieten van een goeie pistolet, een koffietje en een goed stuk taart, ideaal. Voor de brunch is een voorinschrijving wel noodzakelijk, dit doet u door een mailtje te sturen naar blauwputfeest@gmail.com met daarin het aantal personen dat u wilt inschrijven.

- Voor de sportievelingen: het Provinciaal Kampioenschap Muurke Klop 2019! Eens te meer zullen botsende ballen, heerlijke commentaren en af en toe wat frustraties over het plein galmen! Klik hier voor alle info over het PKMK 2019  

- Voor de speelfanaten: een heel scala aan randanimatie, met in het bijzonder talloze sportinitiaties. Zo kunnen de allerkleinsten zich amuseren in het kleuterparadijs. De iets ouderen kunnen zich uitleven in onze voetbalboarding, op de skateramps of zich tot lid van een Schuttersgilde schieten met een (kindvriendelijke) kruisboog! Verdere activiteiten worden later nog bekend gemaakt, dus houd deze pagina nauwlettend in de gaten!

- Voor de vele muzikale zielen in Leuven kunnen een paar top-optredens uiteraard niet uit blijven. Met namen als Collectivo Bag Bind  strikten wij dit jaar het neusje van de zalm. Klinken deze u toch nog niet bekend in de oren, dan doen ze dat na 31 augustus (letterlijk en figuurlijk) gegarandeerd wel!

- Voor de rasechte Vlaamse Bourgondiërs: diverse eet- en drankmogelijkheden. Naar goede gewoonte voorzien de "Kesselse Reus & Vlaamse Leeuw" u van de beste pasta's, hotdogs en een frisse pint of cola.

- Voor iedereen: Meerdere verbluffende shows, deze worden nog aangekondigd.

Als u dacht dat deze zomer maar flauwtjes zou uitdraaien zo zonder Rode Duivels en WK, is dat misverstand bij deze dus rechtgezet.
Wij kijken er alvast reikhalzend naar uit, tot dan!

'Blauwput Feest' is een evenement van en voor Chiro Blauwput. De inkomsten worden allemaal gebruikt om de werking van de chiro uit te bouwen en te ondersteunen.

https://photos.app.goo.gl/fWTp5L9t6prxVDM88

Volg deze pagina en blijf op de hoogte van wat 'Blauwput Feest 2019!' u te bieden heeft!

 Contact: blauwputfeest@gmail.com

 Facebook: https://www.facebook.com/events/727113741020275/